top of page
Tokyo trip Bulldog.png

IN

TOKIO

7a75d7_c5333a8df7f74597b8672100b6ee5b33_

GIDS IN JAPAN

Tokyo trip Bulldog White.png

RIJZEN | ONTDEKKEN | FOTOGRAAF

HET CONCEPT

01

Het concept is simpel, Tokyo trip verwelkomt u vanaf uw aankomst op een afgesproken plaats in Tokio en gidst u naar de mooiste plekjes van de Japanse hoofdstad en omstreken. Van gekende tot speciale of zelfs vreemde locaties. Tijdens de trip zult u allerhande anecdotes te horen krijgen.

 

Dit alles in een relaxte sfeer.

Concept
Nicolas-Wauters---Tokyo-Trip.png

OVER ONS

02

Hallo iedereen, ik ben Nicolas Wauters, de stichter van Tokyo Trip.

Het Tokyo Trip avontuur begon in 2013 op basis van een simpel idee.

Gepersonaliseerde wandelingen aanbieden in Tokio die verschillen van de typische aangeboden wandelingen.

 

Ik had nooit gedacht dat een simpele website die ik creëerde in mijn appartement in Tokio zo zou uitgroeien en mijn diensten aanbevolen zouden worden door meerdere reisagentschappen. Zo kreeg ik de kans om honderden mensen te gidsen en mijn liefde en passie voor het archipel te delen.

 

Ons ultieme doel is u een gepersonaliseerde service aanbieden naargelang uw interesses en verlangens en uw verblijf in het prachtige Japan te vergemakkelijken.

 

We kijken al uit u te ontmoeten!

Diensten

03

DIENSTEN

apprendre.jpg
LEREN

De Japanse cultuur is enorm rijk en staat in vele opzichten in contrast met onze westerse cultuur.

Tijdens de wandeling zal ik mijn kennis en persoonlijke ervaring van het leven in Japan met u delen. Ik sta ook ter uwer beschikking voor alle vragen.

photographier.jpg
FOTOGRAFEREN

Naast mijn activiteit als gids werk ik ook als professioneel fotograaf, gespecialiseerd in landschaps- en design interieur foto’s.

 

Als u uw reis wenst te vereeuwigen door middel van foto’s en u uw toestel op een meer professionele manier wil gebruiken, laat het me dan gerust weten.

We kunnen dan samen de stad fotograferen.

deguster.jpg
PROEVEN

Nog steeds met het oog op een op maat gemaakte ervaring, mag u me gerust uw culinaire voorsmaken mede delen.

 

Ik doe dan mijn best om uw palet te verrijken met typische Japanse smaken.

gaindetemps.jpg
TIJDWINST

De tijdwinst waar u zult over beschikken valt niet te onderschatten, en zal van bij de start van de planning tastbaar zijn. Eens we uw voorkeur van de plekjes die u wilt bezoeken samen doorgenomen hebben stel ik u dan een route voor. Wat u uren research op het internet zal besparen.

 

Indien nodig passen we de route later nog samen aan tot u echt uw perfecte en persoonlijke planning hebt.

organiser.jpg
ORGANISEREN

Tokio is met zijn 2200km2 een gigantische stad, waar u door tijdsgebrek maar een fractie zult van zien.

 

De stad zit vol kleine maar prachtige plekjes die soms verstopt zitten tussen grotere straten of achter hoekjes van drukke kruispunten.

Mijn doel is u die plekjes te laten ontdekken.

Decouvrir.jpg
ONTDEKKEN

Natuurlijk zullen we samen de grote klassiekers van Tokio ontdekken, maar laat me u ook gidsen naar de minder gekende, maar daarom zeker niet minder interessante buurten en geheime plekjes. Die speciale plekjes maken Tokio juist zo uniek.

samuser.jpg
GENIETEN

Samen de stad ontdekken is ook een leuk moment delen, zonder zich zorgen te maken over plattegrond kaarten of het soms ingewikkelde openbaar vervoer. Dus relax en geef uw ogen de volle laag.

 

Het is van het allergrootste belang voor me dat u een onvergetelijke ervaring beleeft waar u met plezier aan kan terugdenken. En hopelijk kan ik uw interesse voor de hoofdstad nog een beetje extra stimuleren.

transport.jpg
ZICH VERPLAATSEN

De metro in Tokio is zo complex en uitgebreid dat u indien u er alleen op uittrekt of u zich van een kaart behelpt u waarschijnlijk langere trajecten zal afleggen dan nodig zijn.

 

Het gezelschap van een local zal uw perceptie van de metro enorm veranderen. U zult de meest efficiënte en snelle trajecten nemen en zo tijd en geld winnen voor uw belangrijkere bezoeken. 

Het Team
NICOLAS

In het begin was ik bevreesd om op avontuur te trekken in deze megalopool want in tegenstelling tot wat men mag denken wordt er niet zoveel Engels gesproken. Ik was ook bang dat de grootte van de stad en de complexiteit van de metro mij heel veel dierbare tijd zou kosten, en dat ik niet volop zou kunnen genieten in een relatief korte periode van wat de stad te bieden heeft.   

 

Het is van deze ervaringen dat het idee om gids te worden ontsproten is.

 

Ik heb veel passies in mijn leven, zoals: video games, motorsport, skateboard, fotografie, architectuur en meer. 

 

Ik wens u een kans te geven om het land van de rijzende zon te bezoeken vanuit het standpunt van een local, die ik zelf geworden ben. Zonder daarbij mijn Europese origines te vergeten. Alles met het maximum aan comfort en veiligheid.

 

U zult voor altijd onvergetelijke souvenirs van Tokio in uw geheugen hebben

Lees meer
Bereikbaar in :
Tokyo | Nikko | Kamakura | Hakone

Spreekt : FR | EN
En overal in Japan op aanvraag

HET TEAM

04

Als Tokio vrij toegankelijk is dankzij de vriendelijkheid en de behulpzaamheid van de bewoners, en de effectiviteit van het openbaar vervoer, zal de dienst van een locale gids uw reis aanzienlijk vergemakkelijken en verrijken, zonder de enorme tijdwinst te vergeten.

 

Naargelang uw planning zal uw gids de route zodanig aanpassen dat u maximum geniet van de omliggende wonderen die Tokio te bieden heeft.

 

De culturele verschillen zouden minder zichtbaar zijn voor de ogen van een persoon die zonder gids reist.

 

Hier is ons team dat zich met plezier tot uw dienst stelt in de straten van Tokio.

 

Tot heel snel,

MAXIME
Bereikbaar in :
Tokyo | Nikko | Kamakura | Hakone
Spreekt : FR | EN

Oorspronkelijk van de Azuren kust. Ik heb veel gereisd en in de grote Franse steden gewoond voor ik een paar jaar geleden naar Tokio verhuisd ben.  

 

Wat ik hier het leukst vind is het dagelijks contact met de Japanners, die heel vriendelijk zijn. En de pracht van Tokio, vooral het contrast tussen de ultra moderne architectuur en de oude tempels raakt me.

 

Mijn uniek zicht op de Japanse hoofdstad en mijn dagelijkse ervaringen hebben me zin gegeven om dit te delen, dit was de hoofdreden om lid te worden van het Tokyo Trip team.

 

Na al deze schatten ontdekt te hebben kan ik niet wachten om de mooiste, de hoogste en zelfs de gekste delen van Tokio met jullie te bezoeken.

 

Hopelijk tot heel snel voor een unieke ontdekking van Tokio!

Lees meer
FABIAN
Bereikbaar in :
Tokyo | Nikko | Kamakura | Hakone
Spreekt : FR | NL | EN

Hallo iedereen, de interesse voor Japan ontkiemde lang geleden in me en groeide met de jaren.

 

In 2016 heb ik mijn droom waargemaakt met een eerste reis naar Japan en  het grote avontuur startte toen. Na een paar reizen tijdens welke in vele Japanse steden bezocht, heb ik het geluk gehad een eindejaarsstage uit te voeren bij Tokyo Trip in gezelschap van Nicolas en zijn team.

 

De stage verliep erg goed en met de bevestiging dat ik aan Nicola’s eisen voldeed heb ik dan besloten om onze weg samen verder te zetten.

 

Dit is hoe mijn passie voor Japan groeide en ik besloot om gids te worden bij Tokyo Trip.

 

Ik hoop u snel te ontmoeten in de Japanse hoofdstad om u mijn kennis die ik de laatste jaren vergaard en geperfectioneerd heb mede te kunnen delen.

 

Tot heel snel in de Japanse straten!

Lees meer
MICHAEL
Bereikbaar in :
Kyoto | Osaka | Nara |Kobe 
Spreekt : FR | NL | EN

Hallo iedereen! Het is nu enkele jaren dat ik in Japan terecht ben gekomen om de verschillende bezienswaardigheden te bezoeken dat het land te bieden heeft.

 

Omdat ik het authenticiteit liever heb, ben ik rechtstreeks verliefd geworden op Kioto, de oude hoofdstad en het zachtheid van het leven.

Mee met de jaren is mijn liefde voor de stad veranderd in liefde voor een Japanse vrouw. Met als gevolg dat ik de beslissing heb genomen om in Kioto te leven.

Gepassioneerd van deze stad, heb ik besloten om de Tokio Trip team te volgen om mijn liefde van Kioto en de omgeving daarvan mee te delen op het beste manier mogelijk. Japan is rijk in cultuur en heeft veel te delen kwa bezienswaardigheden en coutumes.

 

Ik hoop u binnenkort te ontmoeten in mijn omgeving en mijn liefde voor de stad te delen.

 

We zien elkaar wel in de straten van de stad. 

Lees meer

05

GALERIJ

Voor de reis zijn het ideeën, na de reis mooie herinneringen.

Meer beelden op : www.nicolaswauters.com/

Galerij

06

PRIJZEN & RESERVATIES

Prijzen
Half-day copie.png
HALVE DAG 4 UUR

Hebt u weinig tijd of een beperkt budget, laat ons u gidsen in het hart van Tokio voor een kleurrijke ochtend of namiddag.

09u~13u of 14u~18u 

Van 1 tot 5 Personen*

22.000¥

of 170 euros

allday-fullday copie.png
VOLLE DAG 8 UUR

Een dag op het Tokio ritme, kom de vele buurten van Tokio bezoeken die elk zo uniek zijn.

09u~17u

Van 1 tot 5 Personen*

29.000¥

of 225 euros

Prijzen geldig voor Tokyo-Kyoto-Osaka-Nara-Kobe

659084-sunset-512 copie.png
VOLLE DAG & AVOND 10H

Verleng uw Tokio avontuur en geniet van de zonsondergang en de avondsfeer met de kleurrijke verlichtingen.

09u~19u

Van 1 tot 5 Personen*

33.000¥

of 255 euros

Workshop

WORKSHOP

07

Buiten onze liefde voor het stad en gidsactiviteit, sommigen van onze team hebben ook een fotografe activiteit…

 

Hebben het land van het noorden naar het zuiden bezocht, hebben we als idée gehad om deze twee passies te mixen en Workshops te doen die gegeven zullen worden op bepaalde tijdstippen. We zullen dus specifieke steden en bezienswaardigheden van het land bezoeken/fotograferen om unieke fotos van uw verblijf te hebben.

 

Om het duidelijk te maken, zult u terecht komen op het fotografie website waar u meer details over de verschillende Workshops zult vinden en de datum waarmee ze gegeven zijn.

 

Wanneer:

 

Meerdere keren per jaar voor groepen tussen 4 a 6 personen 

08

CONTACT

Danku voor uw bericht, we hebben het ontvangen en geven u een antwoord zo vlug mogelijk! Tot binnenkort

Volg ons op:

  • Instagram
  • Facebook Social Icône

TOKYO TRIP

156-0044 Tokyo

Tel : +(81) 80-6817-9220

e-mail : tokyotripweb@gmail.com

Contact
bottom of page