top of page
Tokyo Trip Japan gids logo
  • Youtube
  • Instagram
  • Nicolas-Wauters-Photography

F.A.Q.

Frequently Asked Questions

Een  gids "in uw taal" is redelijk handig om enkele uitleg te krijgen over de geschiedenis van het land en de onderdelen daarvan.

Om een stad goed te ontdekken is het een aanwinst om een rondleiding te hebben van een expat die inwoner geworden doorheen de jaren.

Daarom hebben we deze nieuwe rondleidingen opgezet, ver van de traditionele rondleidingen.

Als gids zullen we u niets verplichten voor het simpele reden dat u ons zal laten weten wat u wenst te bezoeken. Ter plaatse zullen we u toch wel enkele ideeën voorstellen om u te helpen.

Samen zullen we een stad van uw keuze laten ontdekken en u talrijke wijken voorstellen gedurende onze wandeling. 

Hiermee verwijderd u het gedoe van welke metrohalte te nemen om uw gewenste bezienswaardigheden te bereiken. We zullen u de onvermijdelijke tijdverlies ontwijken, die meestal voorkomen het eerste keer dat u het land bezoekt.

U bent een koppel op vakantie, een groep vrienden, een zakenman tussen twee vergaderingen, een dokter in seminar, een verslaggever op missie.... U schikt over een paar uren om het stad te bezoeken en wenst de opzoekingen vermijden ? Dat is een manier om te genieten van de weinige vrije tijd die je over hebt.

We zullen Tokyo samen bezoeken in een prive en vriendelijke atmosfeer waar iedereen ervan zal genieten.

Hoe werkt het ?

De passie van Japan is het vuur dat ons team drijft, elke dag weer, bij alles wat we doen.

Sinds de oprichting van Tokyo Trip in 2013, heeft het onderneming duizenden reizigers begeleid doorheen Japan, zowel voor privereizigers als professionele instellingen.

Mogen we u vertrouwen ?

Nee, het is ons doel niet u te vermoeien maar meer het land te laten ontdekken op uw snelheid en met een aangename atmosfeer.

Er zijn verschillende manieren om van punt A tot punt B te gaan. Sommigen zullen het graag hebben om de openbare vervoer te nemen, anderen zullen het better hebben om te wandelen, taxi te nemen of zelfs met de fiets zicht verplaatsen.

Nochtans is het correct te zeggen dat we toch wel zullen stappen.

Plan comfortabele stapschoenen te dragen die uw verplaatsingen zal aangenamer maken.

Is dat vermoeiend ?

Het bedrag mag betaald worden via internationale overschrijving(*), Paypal of ter plaatse op de dag van het bezoek. 

In geval van internationale overschrijving moet het geld op de Tokyo Trip account ingediend worden minimum 5 dagen voor de geplande rondleiding.

(*) de internationale overschrijvingskosten is voor uw rekening.

Wanneer moeten we betalen ?

De prijs voor een halve dag, volle dag en volle dag & avond omvat de gids prestatie.

Geen enkele metro en lunch toeslag zal u gevraagd worden. 

De lunch zal in een locale restaurant genomen worden. Tokyo Trip behoudt zich een maximum bedrag van 1.000¥ voor de lunch.

De weergegeven prijs omvat uw voeding, vervoer, musea, uitgaven in eenderwelk winkel of andere niet.

Wat omvat een Tokyo Trip dag ?

Het is uw keuze.

Begrijp maar dat als we in een streek zijn waar je er meer van wil zien, we zullen ter plaatse scheiden (we willen u niet verplichten om naar uw hotel te keren). We zullen u een aantal eetgelegenheden evenals dingens die u ter plaatse kunt doen aanduiden.

Toch, als jullie op het einde van de dag een beetje schrik zijn van de "ingewikkeldheid" van de metros en het liever hebben om terug naar uw hotel te gaan, zullen we de rondleiding beëindigen in uw hotel.

Wat gebeurd er op de einde van de dag ?

Zeker en vast. Het is altijd moeilijk om groepsfoto's te trekken gedurende een reiz. 

Daarom zullen we met plezier foto's trekken gedurende uw bezoek zowel met uw apparaat of met die van ons. Als het met de onze is, zullen we de foto's sturen via mail zo snel mogelijk.

Kunt u foto's van ons trekken ?

Meestal zullen we te voet wandelen (plan goeie schoenen te dragen). 

Daarentegen zullen we ook vaak de trein, metro, bus of de fiets nemen en soms zelfs de boot voor sommige streken.

Welke openbare vervoer nemen we gedurende een rondleiding ?

Absoluut. Als vermeld hierboven, rondleidingen zijn "uniek" en het is ons plicht om onzelf aan te passen aan uw aanvragen en wensen eender welk het is. Het kan zowel gericht zijn op specifieke thema's, typisch Japan, traditioneel, "Tokyo achtige", Otaku, geek, pretparken en nog meer !  

KUNNEN WE ENKELE VAN ONZE VEREISTEN UITGEVEN?

We beloven u binnen 24 uur te antwoorden.

Om een ​​betere beschikbaarheid te garanderen, kan het echter, afhankelijk van het seizoen, de voorkeur hebben om op voorhand te boeken.

Hoelang moet ik op voorhand boeken om een antwoord te krijgen ?

Zowel in onze rondleidingen, wandelingen met de fiets of trektochten zal Tokyo Trip niet verantwoordelijk gehouden worden. Dat is het geval voor ongevallen / persoonlijke ongevallen of noch het gebrek aan respect van de Japanse regels.

We raden u sterk aan om u te verzekeren voor het geheel van uw verblijf met rapatriëring inbegrepen.

Wat gebeurd er kwa ongeval ?

Nicolas is een Tokyoliefhebber maar ook een dierenliefhebber. Meer specifiek, zijn 2 Bulldogs die met hem in Tokyo leven.

De eerste is een French Bulldog met als naam Léopold en de tweede is een English Bulldog met als naam Charlotte.

Trouwens, gedurende jaren hebben Léopold en Charlotte meerder reizigers en reispartners ontmoeten (na aanvraag van de klanten) waar ze samen de stad ontdekken.

Nicolas wenste deze logo als een erkenning om zijn honden te danken omwille van het feit dat ze een groot plaats in zijn leven hebben genomen. Op hun eigen manier hebben ze succes bijgedraagd aan Tokyo Trip en hebben Nicolas geholpen om contact te hebben met Japanners.

Waarom een hond als Logo ?

© 2024 TOKYO TRIP

Tokyo Trip Japan gids logo

Volg ons op :

  • Tokyo Trip Instagram
  • YouTube
bottom of page