top of page
Tokyo Trip guide a Tokyo - Nicola Wauters

Over

TOKYO TRIP

  • Youtube
  • Instagram

Onze diensten

Laten we samen de klassieken maar ook de ongewone plekken van Japan ontdekken die er een uniek land van maken. We zijn ons ervan bewust dat reizigers over weinig tijd beschikken. Daarom is ons doel u het meeste te kunnen tonen gedurende uw verblijf.

We beseffen dat het japanse cultuur gigantisch rijk en zo verschillend is. Onze wandelingen zullen het beste moment zijn om onze kennis over de japanse tradities die we opgeboud hebben sinds 2013 met jullie te delen.

Als u interesse heeft in fotografie en uw verblijf onvergetelijk wilt maken, laat het ons maar weten. Als fotograaf is het mogelijk samen het stad vastleggen (nicolaswauters.com). 

Op een op mate rondleiding, twijfel uw eenderwelk keuken voorkeur niet te laten weten zodat we u naar de geschikte restaurant kunnen brengen.

Na het begrijpen van uw wensen zullen we samen een planing aanmaken die u urenlang tijd zal besparen op het internet. Nochtans, weten we dat een begeleiding op een aangename sfeer van groot belang is . Daarom is het zeer belangrijk voor ons om van Japan u er een onvergetelijke herrinering te maken.

Zelfs als de Japanse spoorwegen de meest effectieve zijn in de wereld, soms kunnen ze kwa complex zijn. Daarom zullen we u tijd kunnen besparen door kortere ritten te nemen. 

Leren
Ontdekken
Proeven
fotograferen
zich verplaatsen
ORGANISERen
genieten
tijdwinst

KYOTO

Bezoek de oude hoofdstad

TOKiO

Verlies jezelf in de grootheid van

OSAKA

Ontdek en proef de keuken van

Het Tokyo Trip concept

Het concept is simpel, Tokyo Trip verwelkomt u van uw aankomst op het land, uw hotel of een op voorhand besproken plek in Tokio en begeleidt u naar de mooiste plaatsen van het hoofdstad en omgeving. Het kan zowel bekende, ongewone en vreemde plaatsen zijn vervolgd met meerdere details en anekdotes, allemaal op een ontspannend en gezellige sfeer.

Ons doel is u het meest over Japan en het stad van uw keuze te delen gedurende een normale bezoekdag van 8 uur of meer. Volgens ons is elke reiziger uniek en komt Japan bezoeken met zijn eigen verwachtingen, verlangens of noch voorkeuren. De stad heeft zoveel te bieden, we zullen dus ons best doen om uw verwachtingen en verlangens te voldoen door een op mate begeleiding van één dag te bieden. Onze begeleidingen zijn redelijks verschillend van de traditionele begeleidingen of noch deze op voorhand vastgesteld. 

De kern van ons werk is u aan het essentieel te brengen in de bekendste, afstandelijke of zelfs de moeilijkste bereikbare plaatsen.​

Halve dag 4u

U heeft weinig tijd ?  Laat u maar naar het hart van de stad van uw keuzen brengen gedurende een voormiddag / namiddag.

26.000¥ | 195€

volle dag 8u

Dag met een 100% Tokio, Kyoto of Osaka tempo...

Kom maar de talrijke wijken van deze steden allemaal verschillend in atmosfeer ontdekken.

33.000¥ | 245€

volle dag & avond 10u

Verlengt de begeleiding tot de zonsondergang en geniet van de lichten en nachtelijke atmosfeer van Japan.

39.000¥ | 295€

onze FORMULES

Hieronder vindt u onze drie verschillende formules afhankelijk van de streek die u wenst te bezoeken. Gedurende deze periode zullen we ons best doen om van deze momenten samen te genieten.

© 2023 TOKYO TRIP

info@nicolaswauters.com

Tel: (+81) 80-6817-9220

Tokyo - Setagaya

Vertrouw ons een dag

door u te laten verbazen 

Het Tokyo Trip team

Biedt uzelf de diensten tussen één van onze gidsen in Tokio, Kyoto en Osaka. Ze zullen uw wandelingen en verplaatsingen vergemakkelijken terwijl u er de mooiheid en culturele bijzonderheden zal ontdekken.

Begeleid u in Tokio en de omgevingen :

NICOLAS Wauters

Oprichter van Tokyo trip en gelegen in Japan sinds 2013,Nicolas heeft een diepe kennis van zijn omgeving, soms ingewikkeld, en zal u de stad laten ontdekken op een aangename manier. 

Begeleid u in Tokio en de omgevingen

FABIAN San martin

Nieuwe aankomst in ons team, dit jonge drietalige belg (NL/ENG/FR) zal u het Japan delen die hij ontdekt heeft op zijn eerste reis in 2016.

Begeleid u in Kyoto, Osaka en de omgevingen :

MICHAEL BAISIEUX

Meer comfortabel in kleinere steden, Michael is gelegen in Kyoto en zal u kennis laten maken met zijn woonplaats en Osaka.

  • Instagram
  • Youtube
  • TikTok
  • Whatsapp
bottom of page